Uniek resellerprogramma

Uniek resellerprogramma om uw (zakelijke) klanten te verzekeren van een optimale bescherming

Cybercriminaliteit zal de komende jaren enorm toenemen. Zowel bij particulieren, ZZP’ers als MKB’ers. Vandaag de dag hebben cybercriminelen het allang niet meer alleen gemunt op grote bedrijven. Op basis van onze jarenlange ervaring op het gebied van security-oplossingen weten we: iedereen die online actief is – wie is dat tegenwoordig niet – krijgt onvermijdelijk steeds meer te maken met cybercriminaliteit. Hierbij worden steeds sluwere trucs en technieken ingezet die ernstig bedreigend zijn voor privacy, bankrekeningen en de continuïteit van bedrijven. Een regulier antivirus pakket volstaat niet, zeker niet bij bedrijven. Onder meer omdat daar vaak gebruik gemaakt wordt van allerlei devices en applicaties en medewerkers thuis werken op hun eigen thuisapparatuur. Voor een optimale bescherming heeft een klant nu en in de toekomst een totaalpakket aan solide producten en diensten nodig. Met daarbij een doordacht advies en vaak ook maatwerk-oplossingen.

Bijzonder uitgebreide ondersteuning en functies door SmartCom Security

 • Dashboard
  Het dashboard is geheel naar eigen inzicht in te stellen om jouw bij je dagelijkse taken te helpen bij alle aangesloten Endpoints
 • Maatwerk
  Omdat elk bedrijf uniek is kan de samenstelling van de geleverde software worden toegepast met ook verschillende policies.
 • Meervoudige gebruikers, rechten en policies
  Toewijzen van rechten aan gebruikers van de portal. Elke bedrijf een unieke policy meegeven of aan de specifieke gebruiker.
 • Awareness trainingen
  Wij leveren online en klassikaal awareness trainingen voor de business partner en eindklant.
 • Prijs
  Direct instappen op Enterprise prijzen incl. de service van detection en response.
 • Proactieve houding 
  Wij houden een proactieve houding aan voor alle gebruikers bij het signaleren van bedreigingen, denk dan aan ransomeware, malware of netwerk aanvallen.

 

Partner worden?

ESET, de standaard in beveiliging

ESET begon in 1992 als een pionier gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige antivirus-software voor bedrijven en consumenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava, Slowakije. Van een klein, dynamisch bedrijf is ESET uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol beveiligingsbedrijf met meer dan 110 miljoen gebruikers in ruim 200 landen en eigen kantoren in o.a. Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Roemenië. ESET-software is veelvuldig bekroond en geldt als de standaard in beveiliging. Als officieel ESET-distributeur met een compleet dienstenpakker voor resellers staat SmartCom Security volledig achter ESET-oplossingen en bieden we een complete ondersteuning. Meer product-informatie: www.eset.com

Informeer naar ons resellerprogramma