Over SmartCom Security

SmartCom Security ‘ontzorgt’ en ondersteunt

SmartCom Security beschikt over jarenlange en diepgaande ervaring op het gebied van ICT-oplossingen. Afgelopen 12 jaar waren wij vele consumenten, ZZP’ers, MKB-bedrijven maar ook tal van grote bedrijven/organisaties van dienst bij hun (kantoor)automatisering.

Door de sterke groei van cybercriminaliteit nam het belang van beveiliging van data en devices de afgelopen jaren enorm toe. En alles wijst erop dat die groei de komende jaren sneller dan ooit zal doorzetten. Om ICT- en telecom resellers maar ook hun eindgebruikers optimaal van dienst te kunnen zijn is SmartCom Security een intensief partnerschap aangegaan met ESET. Dit innovatieve bedrijf wordt wereldwijd beschouwd als de standaard in gebruiksvriendelijke, betaalbare en uiterst solide beveiligingsproducten.


Daarom beter af met SmartCom Security

 • Wij hebben een uitgebreide expertise en tientallen jaren ervaring in (complexe) beveiligingsoplossingen.
 • Solide topproduct: wereldwijd zijn er ruim 110 miljoen ESET-gebruikers.
 • Complete ESET beveilingsoplossing: multicross platform bescherming.
 • Met het unieke resellerprogramma van SmartCom Security profiteert u van complete ontzorging:
     – Gebruiksvriendelijke ‘all-in’ portal.
     – Makkelijk dashboard (door uzelf naar wens in te richten).
     – Aantrekkelijke resellermarge en overige voorwaarden. 
     – Gratis ontvangst van eindgebruikerleads.
     – Intensieve kennisuitwisseling/training m.b.t. nieuwste beveiligingsproducten/oplossingen en extra (commerciële) mogelijkheden voor u als reseller, o.a. via webinars.
    – 24/7 support voor u en/of uw eindklant.

Meer weten/reseller worden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

ESET, de standaard in beveiliging

ESET begon in 1992 als een pionier gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige antivirus-software voor bedrijven en consumenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava, Slowakije. Van een klein, dynamisch bedrijf is ESET uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol beveiligingsbedrijf met meer dan 110 miljoen gebruikers in ruim 200 landen en eigen kantoren in o.a. Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Roemenië. ESET-software is veelvuldig bekroond en geldt als de standaard in beveiliging. Als officieel ESET-distributeur met een compleet dienstenpakker voor resellers staat SmartCom Security volledig achter ESET-oplossingen en bieden we een complete ondersteuning. Meer product-informatie: www.eset.com